Danish English Finnish French German Norwegian Swedish

12-05-13 Donationer

 

Mange kamæleonarter er stærkt truede og på grænsen til at blive udryddet.

The Chameleon Specialist Group har brug for din hjælp, for at kunne færdiggørebevaringsstatussen af verdens kamæleoner, som desværre ser ud til at være under stor tilbagegang.

CSG er en lille gruppe af eksperter fra hele verden, der frivilligt bruger deres tid, energi og viden til bevarelse af kamæleoner.
CSG er en af de nye grupper i SSC (The IUCN Species Survival Commission). Det første mål er, at vurdere alle kendte (pt. 197) kamæleonarter i IUCN´s rødliste over truede arter. Gruppen har gjort gode fremskridt siden 2010, og 105 arter er allerede offentliggjort på rødlisten. Mange arter mangler stadig at blive rødlistevurderet, bl.a. dem fra det østlige Afrika og CSG har lovet at gennemføre vurderinger af mere end 60 kamæleonarter fra denne region, i 2013.

Dit bidrag vil blive brugt til at støtte CSG, så der kan afholdes et ekspertmøde for at vurdere de resterende kamæleon arter. Donationerne vil blive brugt på flybillet og logi og yderligere midler vil blive brugt af CSG, til fremtidige kamæleon bevaring projekter.

Ved at donere til dette projekt, ville du være med til at give os mulighed for at identificere de trusler, hver af disse kamæleonarter står over for.

 

Læs mere om donationen HER!

Besøg The chameleon specialist group´s hjemeside HER!

Du kan også finde os på facebook HER!

 

 

 

 

DVD
Opsat i CMS Joomla. Template design af Grover. Copyright paa indhold Kamaeleon Team Danmark.