Danish English Finnish French German Norwegian Swedish

Folkene bag


Niels Pedersen. N.P.

Niels Pedersen
Niels Pedersen
I 2004 startede jeg en ny dansk hjemmeside, med navnet kamaeleon.frac.dk. Siden da er der sket meget, bl.a. er navnet skiftet til kamaeleoner.dk, og både design og indhold har fået en grundig opdatering.  I 2006 blev jeg udannet dyrepasser med zoodyr som speciale. Jeg er medlem af IUCN´s species survival commissions chameleon specialist group. Interessen for kamæleoner har altid været der og er kun blevet stærkere med årene, og der er hele tiden noget nyt, man vil lære. Jeg har en svaghed for Madagaskars kamæleonarter, men kan bestemt ikke udpege en art, som skulle være mindre spændende frem for en anden. Interessen har senere bredt sig til fauna, systematik, sygdom, parasitter osv.

 

 

 

Morten Padbjerg Andersen M.P.A.

Morten Padbjerg Andersen
Morten Padbjerg Andersen
Jo, jeg er så sprunget på, da jeg fik chancen for at hjælpe med at udbrede viden om de fantastiske kamæleoner. Jeg har i hele mit liv interesseret mig, grænsende til det forrykte, for  dyr og planter. Og har i efterhånden mange år  (afbrudt af de sene teenageår, hvor det var noget andet der stod øverst på skamlen ;o))  beskæftiget mig med øgler og insekter i naturen og i terrarier. Jeg har altid haft en svaghed for kamæleoner. Men jeg har siden 2000 beskæftiget mig næsten  udelukkende med kamæleoner, som jeg af en eller anden grund nu er blevet fuldstændigt besat af.Jeg kan simpelthen ikke nævne en favoritart. For mig er ALLE kamæleoner det fedeste pis ;o) Jeg vil vide mere….

JEG ELSKER KAMÆLEONER ! Sådan er det.

 

 

Casper Skøt Petersen C.S.P.

Casper Skøt Petersen
Casper Skøt Petersen
Jeg er født og opvokset i Nordjylland på landet hvor jeg har haft rig mulighed for at lade mig fascinere af naturen(og dens indbyggere) og har brugt det meste af mine forår og sommer med næsen nede i jorden for at finde diverse hvirvelløse dyr og planter.

Interessen for de mere eksotiske kryb og kravl begyndte først i 1997/98 men der var interessen rettet mod dem med mere end fire ben, selve interessen for kamæleoner blev først tilføjet i 02/03 og derefter har gnisten så fået fat og brænder nu som en ukontrollerbar steppebrand. Jo mere jeg finder ud af om kamæleoner og deres omgivelser det mere vil jeg vide om det.

 

DVD
Opsat i CMS Joomla. Template design af Grover. Copyright paa indhold Kamaeleon Team Danmark.