Danish English Finnish French German Norwegian Swedish

Chameleon Research & Conservation

 

crc01

 

Chameleon Research & Conservation er en forsknings og naturbevarings-donationsforening med fokus på kamæleoner i naturen.

 

Mange kamæleonarter lever stadig i små ubeskyttede fragmenterede skove, som er på randen til at blive fældet, og det vil vi meget gerne være med til at sætte en stopper for.

Hvis man skal være med til at redde en art i naturen, så må man som det første beskytte deres naturlige habitat. 

 

Ved at støtte Chameleon Research & Conservation, hjælper du ikke kun kamæleonerne i naturen, men også alle de andre dyrearter, som deler habitat med kamæleonerne.

 

Når en art bliver rødlistevurderet som truet, så er det ikke bare rent gætteri, men en streng videnskabelig fremgangsmåde bag rødlisten med seriøse optællinger af populationer i naturen. Optællinger vil naturligvis aldrig være 100 % nøjagtige, men de er med til at give en indikation om dyrets status og skrøbelighed, hvilket er første skridt til at redde en art.
Forskning er derfor vigtig, når vi snakker naturbevarelse, hvilket er en af grundene til, at vi også støtter forskningsprojekter.

 

Hele dit beløb går ubeskåret til et kamæleonrelateret bevaringsprojekt, og vi vil her på siden komme med løbende opdateringer fra de støttede projekter.

 

Her er en artikel om et aktivt naturbevarelsesprojekt, som den meget sjældne Calumma tarzan lider godt af.
Upkeeping forest fragments in eastern Madagascar.

 

Bankoplysninger:

Jutlander Bank

Kontonummer: 9336-0002498200
IBAN-nummer: DK5793360002498200
BIC: SHOBDK21

 

Se foreningsvedtægterne HER!

På forhånd tak for dit bidrag.

DVD
Opsat i CMS Joomla. Template design af Grover. Copyright paa indhold Kamaeleon Team Danmark.